Ce este DryWallTeam ?

DryWallTeam “fara igrasie, fara mucegai, fara griji !” este un concept care ofera solutii tehnice antiigrasie si antimucegai la cel mai inalt nivel profesional, garantate in timp.

Slideshow :

http://www.flickr.com/photos/drywallteam/sets/72157616708294600/show/

DryWallteam trateaza eficient orice forma de umiditate din cladiri, fie ca e vorba de igrasie, infiltratii de orice fel sau condens. Pentru a putea aplica aceasta tehnologie intr-un mod corect, este foarte important sa intelegem cauza umezelii dintr-un imobil. In functie de aceste cauze putem executa hidroizolatii orizontale sau verticale, exterioare sau interioare, tratamente impotriva tuturor tipurilor de infiltratii si impotriva condensului in orice structura si suprafata de zid. 50% din succesul unui tratament este reprezentat de o diagnoza corecta din punct de vedere tehnic. Restul succesului este asigurat de calitatea materialelor si punerea lor profesionala in opera. Altfel spus: degeaba posedam cele mai performante tehnologii daca nu le aplicam intr-un mod corect !

DryWallTeam acorda garantii pentru lucrarile antiigrasie si antimucegai pana la 20 de ani!

Drywallteam are cateva dintre cele mai performante materiale si tehnologii  antiigrasie si antimucegai din lume, la aceasta ora in exclusivitate in Romania.

Acestea desi au fost bine testate de-a lungul deceniilor la sute de mii de lucrari in lumea intreaga, am facut si noi testarea lor in Romania atat in conditii de laborator cat si la cladiri sever afectate de acest cancer al zidurilor, care este umezeala. De peste opt ani lucram la cladiri publice si private precum si la monumente de arhitectura. Faptul ca pana la aceasta ora nu am avut nici o reclamatie credem ca spune totul despre calitatea sistemului.

DryWallTeam este prezent in 20 de judete din tara in sistem de franciza, reteaua fiind in continua extindere. Marele avantaj al sistemului de franciza consta in controlul permanent al calitatii din stadiul de expertiza-diagnoza-alegerea solutiei corecte-ofertare pana la predarea lucrarii.

Marca DryWallTeam este detinuta incepand cu 2009 in Romania in exclusivitate de catre societatea DWT International SRL pe baza contractului de licenta din 21.09.2009, publicat in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala nr.12/2009.

DryWallTeam este compus din arhitecti, ingineri, geologi si chimisti cu experienta indelungata in domeniu.

SEO Romania Site-uri de Servicii Catalog web
 
antiigrasie, antimucegai  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea