Recomandari

“In calitate de beneficiar al serviciilor oferite de DWT International pot sa va spun ca sunt extrem de multumit de seriozitatea, promtitudinea, consultanta competenta, calitatea superioara a lucrarilor si nu in ultimul rand de pretul oferit de catre DWT international.
DWT International este o firma care pune accentul pe SERVICII de calitate, care din punctul meu de vedere a facut din aceasta firma un lider in acest sector.
Ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu aceasta societate, doresc sa felicit conducerea firmei si sa-i sfatuiesc sa continue munca pe care o fac cu acelasi profesionalism si devotament. ”

Ing. Ciprian Bente
Director Executiv
Laguna Group - Oradea

“ Scoala noastra a efectuat lucrari de stopare si combatere a igrasiei cu pasta ULTRACURE, hidroizolatii cu KOPROX la subsoluri si tencuieli hidrofobe cu DER POR. Aceste lucrari au fost executate de firma SC LIRA AUR SRL din Satu Mare cu profesionalism si calitate, fiind eficiente. ”

Director Grup Scolar C-tin Brancusi-Satu Mare
Prof. Tartan Viorel

“ Confirmam prin prezenta ca, in cadrul lucrarii Asanarea si stoparea igrasiei la Directia de Statistica Judeteana Bihor s-a folosit tehnologia DryWallTeam. Lucrarile au fost executate de calitate si cu profesionalism, eficienta lor fiind data de faptul ca, toate fenomenele care au cauzat igrasia au fost eliminate si nu au mai reaparut in timp ”

Administrator SC SILES EXIM SRL - Oradea

“ DryWallTeam, reprezentata in jud. Sibiu prin SC CORADY Construct SRL a executat o lucrare de hidroizolatie pentru Directia de Asistenta Sociala Medias avand asistenta tehnica asigurata de specialisti cu un inalt grad de profesionalism, iar materialele utilizate ( Der Por, Ultracure, Koprox ) au fost folosite conform prezentarii.”

Director executiv adjunct D.A.S. Medias
Inspector Conea Mihaela

“ Sunt foarte multumita de profesionalismul si operativitatea echipei de la Gaffer SRL- firma francizata DryWallTeam in jud. Arges-. Excelenta lucrare de drenaj si hidroizolatie ! ”

Avocat Simona Dumitrache

“ Subsemnatul Petroi Cristian confirm ca am incheiat un contract cu firma SC GAFFER SRL- reprezentanta DryWallTeam pentru jud. Arges- in iulie 2009 pentru executarea unei lucrari de eliminare a igrasiei dintr-o casa aflata in mediu rural ( sat Jupanseti, comuna Costesti ) . Rezultatele au fost cele prognozate : dupa o iarna lunga si umeda 2009-2010 nu am constatat nici o urma de igrasie la casa supusa tratamentului, spre deosebire de casa invecinata, netratata, unde igrasia a ajuns la o inaltime record de aprox.1,2 m.”

Inginer Petroi Cristian

“ Am cumparat franciza DryWallTeam in anul 2008 si dupa aproape 3 ani de activitate ma declar multumit..Incepand de la prima lucrare am beneficiat de asistenta tehnica, uneori chiar la fata locului..Intreg personalul DWT International SRL mi-a acordat asistenta incepand de la partea tehnica, pana la modul de intocmire a actelor. In felul acesta, am ajuns sa rezolv probleme deosebite..Concluzia este ca-absolut sincer-am lucrat foarte bine cu DWT International si in mod sigur voi continua parteneriatul cu aceasta companie.”

Administrator SC GAFFER SRL - Campulung
Ing. Geolog Viorel Radu

“ Firma noastra este specializata in restaurarea monumentelor istorice. In Sighisoara multe cladiri sunt lipsite de hidroizolatia orizontala a fundatiilor . Din 2007 am fost contactat de SC DWT International SRL pentru rezolvarea acestei deficiente prin folosirea adaosului de hidrofobizare si aeroporizare Der Por, precum si folosirea pastei de stopare a umiditatii ULTRACURE. Produsele fiind agreate si de Ministerul Culturii, le-am folosit la urmatoarele lucrari : Consolidare, restaurare Biserica evanghelica din Saschiz, Reparatii capitale la fatada Primariei din Saschiz, Reparatii capitale la fatada cladirii Kolping din Cetatea Sighisoara, Consolidare, restaurare, amenajare pensiune Lyrath SRL in Cetatea Sighisoara, etc . Sunt multumit de rezultatele obtinute dupa folosirea materialelor mai sus amintite .”

Administrator SC CONPAZO SRL-Sighisoara
Pallo Zoltan

“ Firma TWINS82 SRL in calitate de francizat DryWallTeam in judetul Suceava, recomanda societatea DWT International SRL, pentru competenta profesionala, seriozitatea, punctualitatea, operativitatea de care a dat dovada pe toata durata colaborarii pe care am avut-o.”

Administrator TWINS82 SRL
Cornel Litu

igrasie, mucegai igrasie, mucegai igrasie, mucegai igrasie, mucegai igrasie, mucegai
SEO Romania Site-uri de Servicii Catalog web
 
antiigrasie, antimucegai  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea