Intrebarile cele mai frecvente

De ce sistemul DryWallTeam este mult mai bun decat celelalte metode de stopare a igrasiei ?

Pentru ca putem trata CORECT si GARANTAT orice situatie legata de igrasie, mucegai si infiltaratii de apa, indiferent de sistemul constructiv care a fost afectat, la preturi rezonabile fata de piata.

Lucrarile chiar se pot garanta 5, 10 sau 20 de ani ? Nu exista riscul deteriorarii ?

Daca lucrarea este corect executata, categoric NU ! Aceste materiale au fost testate atat in conditii de laborator cat si in realitate la zeci de mii de lucrari in toata lumea. Noi le folosim de mai mult de 8 ani in Romania si inca nu am avut client nemultumiti.

De ce injectarea cu pasta antiigrasie ULTRACURE este mai eficienta decat injectarile  prin presiune ?

Incepand cu anii 1950 peretii cu infiltratii au fost tratati prin injectarea in gauri realizate in caramida din zidarie a unor substante impotriva umiditatii prin intermediul unei pompe electrice.

Cand pompa este instalata corect, presiunea forteaza lichidul in porii din caramizi si mortar, unde formeaza o bariera impotriva infiltratiilor.

Acest sistem s-a dovedit eficient intr-o masura de circa 60-70 %, dar consuma timp, este complicat si poate fi aplicat doar de catre un operator specializat. Astfel, operatorul trebuie sa ghiceasca ce cantitate de fluid trebuie introdusa in fiecare gaura, ceea ce poate duce la folosirea in exces a substantei sau, mai rau, injectarea unei cantitati insuficiente, rezultand un tratament ineficient.

De asemenea, exista si riscuri de afectare a sanatatii si a mediului, ca urmare a injectarii sub presiune a substantelor toxice impotriva umiditatii.

Un alt dezavantaj al acestei tehnici este ca la cladirile vechi exista fisuri in zidarie care necesita o injectare preliminara cu ciment ceea ce ridica foarte mult costurile.

Raspunsul DryWallTeam: 

Pentru ca produsul nu este injectat sub presiune, nu exista nici problema refularii produsului, asa cum se intimpla in cazul injectarii sub presiune a substantelor chimice. De asemenea, nu exista nici problema inundarii cu substante chimice, a camerelor alaturate sau a vecinilor.

Totodata, se reduce si posibilitatea erorilor de aplicare.Cu ULTRACURE operatorul stie exact cata crema este introdusa in fiecare gaura si nu mai trebuie sa ghiceasca, precum in cazul altor sisteme. ULTRACURE actioneaza numai angrenat de apa, adica numai intr-un mediu umed. In chide capilarele tocmai datorita apei ascensionale.

Nu este nevoie de pompe electrice, reducandu-se costurile si permitand tratamentul cu ULTRACURE si in locatii unde nu exista surse de curent electric.

Polistirenul este o solutie in combaterea igrasiei?

Categoric Nu!

Polistirenul este un material termoizolator, folosirea lui pentru hidroizolari si asanari de spatii cu igrasie nu conduce la rezolvarea problemei.

  • aceasta metoda se foloseste numai in Romania (cu precadere in mediul rural) si nu numai ca nu rezolva problema , dar o si agraveaza in timp
  • placile de polistiren imbinate mecanic (prin lipire) pe un suport umed, incarcat mereu cu apa nu rezista prea mult in timp. Dupa o perioada de cativa ani se vor dezlipi.
  • daca imbinarile sunt bine facute, apa nu trece prin ele, dar nici peretele nu respira! In acest caz daca polistirenul este pe exterior, toata umezeala va apare pe fata interioara a peretelui si invers. Ca sa nu apara igrasia nici pe exterior nici pe interior trebuie sa se realizeze o dubla placare, adica pe interior si exterior. Insa astfel, apa este fortata sa urce in elementele de constructie care se afla la inaltimi mai mari (tavan, acoperis), deteriorandu-le definitiv intr-un timp relativ scurt (apa isi gaseste mereu drumul).

Raspunsul DryWallTeam:

Solutia corecta este sa se usuce peretii si apoi sa se aplice o termoizolatie din ratiuni de confort termic, altfel spus solutia oferita de DryWallTeam este una corecta si garantata!

Prin ULTRACURE se actioneaza direct asupra cauzei, se elimina umezeala prin capilaritate.

De ce tencuiala hidrofoba cu adaos de mortar Der Por este mai buna decat alte tencuieli de asanare ?

Tencuielile speciale produse de marii producatori de materiale de constructii  prezenti si pe piata romaneasca, desi ofera solutii corecte si garantate in timp, in general sunt anevoioase  de executat datorita complexitatii lor. Tencuiala nu se poate da intr-o singura etapa si nu se poate da pe peretele umed ceea ce face ca durata de tratare a igrasiei sa creasca semnificativ. Astfel, peretele se decapeaza si dupa 6-12 luni se dau patru straturi la interval de doua saptamani.Oara cine ar avea rabdare sa astepte timp de luni de zile, intr-o casa ravasita, rezolvarea problemei ?

Raspunsul DryWallTeam:

Pentru a accelera uscarea zidurilor, acestea se tencuiesc cu mortar hidrofob cu continut de adaos DER POR. Dupa circa 3-4 zile , in functie de gradul de umiditate si temperatura , tencuiala incepe sa se usuce si se poate aplica gletul (optional) si vopseaua.

De ce fel de angajati am nevoie?

Angajatii dvs sunt persoane necalificate ce pregatesc mortarul, decapeaza, dau gauri in perete, etc. Ei vor fi instruiti de stafful nostru.  Aveti nevoie de cel putin un zidar care stie sa tencuiasca si un zugrav pentru executarea gleturilor si a zugravelilor. La lucrari de amploare mai mare, numarul acestora va trebui sa creasca.

Activitatea se poate desfasura tot timpul anului ?

DA !

Nu se poate tencui la o temperatura peste 30 grade Celsius decat cu masuri de prevenire, pentru ca apar crapaturi. Temperatura minima la care se poate lucra este de 5 grade. Acest obstacol poate fi surmontat prin orientarea activitatii firmei in sezonul rece catre tratarea subsolurilor (tratarea acestora se face doar din interior, nu se mai sapa afara pana la cota de fundatie pentru a face injectarea).

Prin programul antimucegai ( mucegaiul apare in mod pregnant in szeonul rece ), practic avem de lucru toata iarna.

Produsele sunt toxice ?

Nu. La toate materialele avem RISC=0

Cum este stopata ascensiunea apei?

Deoarece este cunoscut faptul ca apa urca mai usor prin mortar, acesta este exact locul in care actioneaza ULTRACURE.

Crema ULTRACURE se instaleaza folosind un simplu pistol-aplicator, in gauri facute la intervale regulate, de-alungul portiunilor de mortar din zid.

Odata aplicata, crema ULTRACURE patrunde de-a lungul portiunii de mortar angrenata tocmai de apa, formand un strat impermeabil 100% (desi ULTRACURE actioneaza cu precadere asupra mortarului, impermeabilizeaza si caramizile in acelasi timp).

Datorita formulei concentrate a cremei ULTRACURE, nu este necesara injectarea in perete a unor cantitati mari de lichid. Gaurile se fac la distante de 12 cm, intr-un singur strat orizontal, situat la baza peretelui, si nu in intreg peretele!!

Astfel, peretii tratati cu ULTRACURE se vor usca mai rapid si mai uniform.

ULTRACURE va ramane eficienta cel putin 20 de ani ?

Ce fac in cazul unor lucrari dificile?

Nu sunteti singur. In spatele francizei se afla echipe de profesionisti supercalificati , cu zeci de ani de experienta si cu un portofoliu impresionant de lucrari, care va vor ajuta la proiecte dificile!

SEO Romania Site-uri de Servicii Catalog web
 
antiigrasie, antimucegai  | 2010
powered by EMERiGOS
web design oradea